Följ med på en annorlunda och spännande opera i modern miljö. Così fan tutte, eller Så gör de alla, med undertiteln Skola för älskande, och med handlingen förlagd till en butik på IKEA.

Två unga par söker något nytt bland varuhusets möbler. De är övertygade om varandras eviga trohet. Men två av varuhusets anställda, Alfonso och Despina, ser till att parens kärlek sätts på hårda prov under några timmar på varuhuset.

Denna Malmös tredje Mozart-opera på kort tid har det mesta en musikalisk komedi kan erbjuda. Drömmar, romantik, trixande, förklädnad, lurendrejeri, vadslagning och fantastisk musik.

Così fan tutte, skriven 1790, är ett av Wolfgang Amadeus Mozarts sista verk.

Vi har 20 biljetter till sista föreställningen, klockan 16 söndagen den 26 januari på mittparkett, raderna 18 och 19. Grundpriset är 870 kronor. Föreningen betalar 740 kronor. Men till det erbjuder vi extra rabatt!

Pris med föreningens subvention är 590 kronor.

Boka max två biljetter till operaombud Göran Martelius på mejl lund62@gmail.com eller 0705750295. Betalning efter besked om tilldelade biljetter senast 25 november till föreningens plusgirokonto 20 55 72-1

Läs mer på https://www.malmoopera.se/forestallningar/cosi-fan-tutte